10 måder dit liv bliver bedre med et fitness tracker armbånd

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Sony SmartBand SWR-10Som flere og flere bliver klar over, er der mange fordele ved at investere i en fitness tracker. Der er langt flere funktionaliteter og brugsmuligheder end man lige spotter ved første øjekast og når alt kommer til alt, handler det ikke blot om hvad eller hvor meget en fitness tracker kan, men om hvilke elementer i dit liv en fitness tracker kan forbedre. Det har jeg prøvet at give et overblik over via nedenstående infographic – del den gerne på sociale medier eller din egen blog, men husk at linke ind til denne side som tak for lån 🙂

 

10 måder dit liv bliver bedre med en fitness tracker

Om indlæggets forfatter

Simon

Twitter Google+

Jeg er en gennemsnitlig fyr med meget stillesiddende arbejde og som prøver at få flettet gode vaner og moderat motion ind i en travl hverdag. Jeg bruger Jawbone Up3 til at holde mig oppe på mine personlige mål og for at give mig indsigt i min søvn og generelle sundhed. For mig virker det fantastisk!

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *