Vægtmonitorering med Withings WS-50 badevægten

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Monitorer vægten og vægttabet med Withings WS-50 wifi-badevægtEt af mine personligt opsatte mål er, at jeg først og fremmest gerne vil tabe 5 kilo. Det mål har jeg opsat i app’en til mit Jawbone Up24 fitness armbånd. Men det er svært at følge et sådan mål, hvis ikke man monitorerer udviklingen i ens vægt. Min gamle billige badevægt gik dog i stykker for nyligt (den begyndte at sige, at jeg vejede 130 kilo, hvilket er en smule over de 70 kg jeg plejer at veje), så jeg var på udkig efter en ny. Og så fandt jeg frem til Withings WS-50 smart body analyzer (wifi-badevægt).

Withings WS-50 vægten sender data til din appWithings WS-50 badevægt sender data til din app via hjemmets wifi

Withings WS-50 wifi-badevægten opkobles til dit trådløse netværk i hjemmet, og sender løbende data til en app. Har du et Jawbone Up eller Up24 armbånd, kan den også sende dette data direkte ind i din Up-app. Det er virkelig lækkert at have det hele samlet ét sted og kunne følge udviklingen ét sted. Det hele sker automatisk efter hver vejning, så du skal ikke bøvle med diverse apps eller knapper – det sker automatisk. Har du ikke et Jawbone Up eller Up24 træningsarmbånd, lægges data ind i Withings egen app.

Følg dit vægttab med Withings WS-50 badevægten
Måler også din fedtprocent og hvilepuls

Når du vejer dig laver vægten fem tjek; vægt, fedtprocent, BMI, hvilepuls og CO2-niveau i rummet. I forhold til hvilepulsen skal man se det sådan, at jo lavere hvilepuls man har, jo bedre form er man i. Måden den måler din fedtprocent og hvilepuls på er, at den sender en lille smule strøm (kan ikke mærkes overhovedet) igennem din krop. Husk også at ikke drikke eller spise inden du vejer dig – det øger både din vægt og giver en ukorrekt fedtprocent. Jeg vejer mig altid om morgenen efter at have været på toilettet.

Tjek CO2-niveauet i dit soveværelse med vægtens fra WithingsWithings WS-50 badevægten måler også CO2 niveau

Ret utraditionelt måler Withings WS-50 badevægten også CO2 niveauet i dit soveværelse, eller hvor du nu har den. “Hvad skal jeg bruge det til?” tænker du måske, men det er faktisk ret brugbart, da for høje CO2 niveauer i hjemmet kan gøre dig træt, svimmel og simpelthen suge din energi. Ved at få data om CO2-niveauet henover dagen i dit hjem, kan du let rette op på det ved f.eks. at lufte mere ud eller købe nogle planter der kan omdanne CO2’en til ren luft. Er niveauet over 600 er det skidt. Er niveauet over 30.000 er det decideret giftigt.
Hos os derhjemme står vægten i soveværelset og man kan da også tydeligt se at CO2-niveauet stiger betydeligt i de timer vi sover der. Men på den anden side viser det også at der er noget at arbejde med. Vi har købt to små planter og de har reduceret niveauet med 200 kan jeg se. Hvis ikke man ønsker måling af CO2-niveau kan man vælge en billigere og ældre udgave af Withings vægten (f.eks. Withings WS-30) der ikke har den funktion.

Skide smart! Jeg er overbevist

Hvis du vil monitorere din vægt, fedtprocent, hvilepuls og hjems CO2-niveau på en moderne måde, så bestil Withings WS-50 vægten i dag.

Om indlæggets forfatter

Simon

Twitter Google+

Jeg er en gennemsnitlig fyr med meget stillesiddende arbejde og som prøver at få flettet gode vaner og moderat motion ind i en travl hverdag. Jeg bruger Jawbone Up3 til at holde mig oppe på mine personlige mål og for at give mig indsigt i min søvn og generelle sundhed. For mig virker det fantastisk!

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *