Sneakers

Brug for nye sneakers? Se Danmarks bedste blog om sneakers

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Det er blevet mere og mere populært at samle på sneakers-sko. Både fordi de efterhånden er blevet ret værdifulde, bare se Yeezy som er designet af Kanye West, men også fordi de tit er flotte og er blevet noget man kan have på til ethvert outfit, selv jakkesæt og stadig vise lidt personlighed. Der kommer hele tiden nye modeller på markedet, hvilket kan være svært at holde sig opdateret på. Dog findes der en virkelig god blog om netop denne emne, kaldet Coolsneakers.dk. Her holdes læserne opdateret på det seneste nye inden for sneakers-verdenen, på samme måde som vi her på denne blog forsøger at gøre med fitnesstrackere og træningsarmbånd.

På Coolsneakers-bloggen får du også tip om rabatkoder og særlige tilbud, hvilket er guld værd hvis ikke du vil ruineres af sneakers shopping eller køb af et par gode løbesko. Det gælder uanset om du er ude efter Adidas, Nike, Puma, Vans, Asics eller noget helt andet.
Personligt er jeg en sucker for Onitsuka Tiger der er mit absolutte yndlings sneakers brand, men det er sikkert lidt old school, hvis jeg spørger hardcore sneakers-fans. Da jeg var i Japan købte jeg selv to par i en af deres større butikker.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *