Første år med Jawbone Up3

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Jeg har nu haft min fitnesstracker Jawbone Up3 i et års tid og tænker det er på tide at give en status på hvad jeg synes om den og hvad den har gjort for mit helbred. Der er nemlig flere af jer der skriver til mig med spørgsmål om den slags.

Er du stadig glad for Jawbone Up3?

Jawbone Up3 armbåndJa! Det er jeg i den grad. Helt oprindeligt var min første fitnesstracker en Jawbone Up24. Det er et nu udgået produkt der er blevet erstattet af Jawbone Up2 der kan det samme og lidt mere til. Jeg udskiftede min Up24 til Jawbone Up3 sidste år fordi jeg på en ferie fik stjålet min gamle fitnesstracker (snedige tricktyve…). Hvis jeg skal finde noget positivt i den hændelse, gav det mig en god undskyldning for at købe den nyeste model fra Jawbone-serien, som dengang var væsentligt dyrere end den er nu. Jeg må sige at jeg ikke har set mig tilbage siden. Den er fuld af funktionaliteter og Jawbone har løbende tilføjet flere funktioner. F.eks. gik de fra at den kun trackede hvilepuls til nu også at tracke aktiv puls. Det var en herkommen opdatering, da det giver et ekstra lag af information om ens motion og fitness. Når jeg cykler til og fra arbejde, synes jeg det er fedt at bagefter kunne se hvor høj min puls var og hvordan det udvikler sig over tid.

Hvad er den bedste funktion i Jawbone Up3?

Puha, det er altså svært. Jeg bruger mange funktioner i den. Både alm. tracking af motion og bevægelser (såsom antal skridt), til de motiverende tips og anbefalinger i appen, den uddybende søvntracking hvor jeg kan se hvor godt jeg sover (hvilket forresten er blevet MEGET bedre siden sidste år – ud fra den data jeg havde i appen ændrede jeg på mange ting ved min livsstil og forbedrede min søvn betydeligt. Det kan mærkes!) og jeg indtaster hvad jeg drikker og spiser i perioder hvor jeg gerne vil være mere obs på det (det ér en manuel proces, dog gjort på en meget lækker og simpel måde – f.eks. mulighed for at scanne stregkoder på varer). Jeg elsker også at den samarbejder med andre apps. Jeg bruger ikke så mange af dem, men den er altid integreret med min Withings WS-50 WiFi badevægt, så jeg har al data logget i én app.

Holder batteritiden på Up3 som de lover?

Ja. Min holder altid en uges tid inden den skal oplades, selvom den måler stort set alting og jeg bruger den hver dag. Opladningen af Jawbone Up3 er nem med den medfølgende USB-dongle. Det svinger lidt om jeg oplader den derhjemme eller på arbejdet. Det tager nemlig ikke så lang tid synes jeg.

Ville du stadig købe en Jawbone Up3, selvom der er kommer nyere modeller på markedet?

Ja, det ville jeg faktisk. Jeg lyder måske som en fanboy, når jeg ikke har så meget negativt at sige, men det er altså sandt. Jawbone Up3 er uden tvivl blandt de bedste på markedet. Jeg ved at Fitbit har nogle dyrere modeller der også kan mere, men jeg synes at design, æstetik og funktionalitet skal gå op i en højere enhed – og det leverer Jawbone Up3. Jeg ønsker f.eks. ikke et ur integreret i mit fitnessarmbånd – jeg har et alm ur på mit andet håndled som jeg er glad for. Så jeg ville stadig vælge den, ja. Jeg håber dog at Jawbone bliver ved med at udvikle sig indenfor fitnesstracker-produkterne.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *