Jawbone Up2, efterfølgeren til Up24

Simon Blog 3 Comments

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Jawbone Up2 i sort og hvidJawbone er fuld af nyheder i år. Udover at de har lanceret den helt nye Up3 med pulsmåler, har de også valgt at stoppe produktionen af den hidtil ekstremt populære Jawbone Up24 fitness tracker. Det er dog ikke uden at introducere noget nyt – de har nemlig erstattet Up24 med Jawbone Up2.

Kort fortalt kan den de samme ting, dvs. tælle dine skridt, måle din fysiske aktivitet, beregne kalorieforbrug, måle din søvnmængde og søvnkvalitet og også registrere det du spiser og drikker (dog manuelt). Derudover kan den, ligesom den gamle fitness tracker, også spille sammen med en masse af de største fitness og sundhedsapps. Alt lige fra Momondo til iHealth og MyFitnessPal. Du slipper dermed for at taste de samme oplysninger flere steder, da det hele spiller sammen. Det er genialt.

Forskellen på Up24 og Up2 er faktisk kun designet. Som sagt har den de samme funktioner, men designet er helt anderledes. Udover at visuelt være en design-opgradering og dermed er endnu mere elegant og stadig blandt de smukkeste fitness trackere på markedet, så er låse-mekanismen anderledes. I Jawbone Up24 var der ingen, du tog blot armbåndet på og så holdte den faste gummi fast omkring dit håndled. I Up2 er der en låsemekanisme, så du kan sætte den perfekt og så den ikke falder af (skete dog kun for de færreste med Up24).

Læs mere om Jawbone Up2
Læs mere om Jawbone Up24
Læs om Jawbone Up3

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Comments 3

  1. Min Jawbone up2 er faldt af et par gange, og denne gang er det desværre ikke lykkedes mig at finde den igen, så nu må jeg købe en ny. Jeg efterlyser en sikkerhedslås på den.

    1. Post
      Author

      Hej. Jeg kender ikke lige til en sikkerhedslås til den. Jeg opgraderede selv fra Jawbone Up24 til Up3 og den falder aldrig af pga. låse-systemet den har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *