Nike Fuelband gør træning til konkurrence

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Nike+ Fuelband SENike Fuelband er blot en i en række af nye fitnessarmbånd og ure, designede til at skabe sundere vaner for brugerne, og samtidig skal det være nemmere for brugeren at holde ved de sunde vaner. Fuelband kan bruges i mange typer sport, hvor den analyserer, hvor meget du bevæger dig og på den måde giver dig data for dit aktivitets niveau. Man kan helt frit indstille dine personlige mål, og når det er gjort vil LED-lysene skifte fra rød til grøn i løbet af dagen, og efterhånden som du nærmer dig dine daglige mål. På den måde kan uret holde dig op på at passe din træning.

Nike Fuelband træningsarmbånd fungerer også godt sammen med Nike+, som er Nikes sociale medieside. Her kan du analysere dine data fra løbeturen eller træningen, og dele den med vennerne. Det kan også være en del af konkurrence elementet, og lige pludselig er den ekstra kilometer ikke helt så hård, for nu skal man jo slå ham eller hende. Samtidig kan man synkronisere Fuelband med sin smartphone, så man kan holde øje med hvordan det går løbende.

Nike Fuelband fitness trackerMange atleter anvender den under sport da den næsten er vandtæt og både tåler sved, regn, brusebade og lignende. Dog tåler den ikke at komme helt under vand som ved svømning, men den er fantastisk til mange andre typer sport, og kan være med at analysere ens træning, og fortælle en hvor hårdt man egentlig har trænet. Fuelband fungerer ud fra nogle fastsatte mål. Det kan fx være 2000 NikeFuel point, som ca. svarer til 1 times hård træning, men ved normal gang og andre aktiviteter ved siden af, når man hurtigt op på de 2000 point, som de fleste vælger at starte på. Når man cykler skal man huske at smide uret om anklen, hvis man kan, da den registrerer bevægelsen på en anden måde, og man på den måde tæller mere nøjagtigt, hvor meget der bliver forbrændt under træningen.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *