Nye modeller fra Fitbit på siden

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Vi har tilføjet en række nye modeller fra Fitbit – en af verdens førende brands indenfor fitnesstrackere og træningsarmbånd. Lad os starte med at sige, at alle Fitbits modeller er fantastiske og mange vil mene at Fitbit altid er de bedste. Vi er nu også meget glade for Jawbones modeller, især Up3, men Fitbit er mindst ligeså god!

Her er Fitbits træningsarmbånd

Er man på udkig efter en god fitnesstracker, kan det være svært at gennemskue forskellene på dem. Det gælder også for Fitbit-modellerne, der ligner meget hinanden. Dog er der væsentlige forskelle. Det er derfor vi har lavet dette website – for at gøre det mere gennemskueligt, så man vælger det rigtige armbånd fra start. Noget som alle Fitbits modeller har tilfælles, som andre brands ikke nødvendigvis har, er at de understøtter både iOS, Android og Windows Phone.

Fitbit Flex – En god fitnesstracker til begyndere

Fitbit Flexfitbit flex fitness tracker er nok den mest populære model fra Fitbit. Ikke kun fordi det var det første armbånd de lavede, men også fordi designet er lækkert og simpelt og fordi det kan rigtig meget til en billig pris. Mens jeg skriver dette blogindlæg koster den 595 kr., hvilket virkelig er i den lave ende – især for et træningsarmbånd der er så godt.

 

 

Fitbit Alta – Et enormt stilet træningsarmbånd

Fitbit Alta appFitbit Alta er blandt de nyeste modeller fra Fitbit. Det er et stilet armbånd, hvor du kan udskifte remmen, så det matcher dine outfits (hvis du går op i den slags). Udover at være stilet har det tonsvis af funktionaliteter, bl.a. automatisk registrering af alle dine skridt og din motion, plus at den holder dig motiveret til at nå dine mål. I modsætning til Flex-modellen har Alta en lille skærm der kan vise nogle nøgletal om din motion, samt ting såsom sms-beskeder og hvem der ringer til dig. Meget smart når man ikke ønsker at tage sin smartphone op af lommen.

Fitbit Charge – En mere avanceret fitnesstracker

Den smarte fitbit chargeFitbit Charge er en opgraderet version af Flex-modellen. Noget af det første der springer i øjnene, er den øgede batteritid der er op til 10 dage. Derudover er der en mini-skærm der kan vise enkelte informationer, hvilket kan være meget handy hvis man ikke ønsker at tage sin telefon op ad lommen, f.eks. mens man løber.

 

 

Fitbit Charge HR – Samme som Fitbit Charge, men inklusiv hjerterytme-måler!

Fitbit Charge HR appFitbit Charge HR
hedder, som du nok har gennemskuet, næsten det samme som modellen der er en smule billigere. Men forskellen på de to er rimelig væsentlig. Fitbit Charge HR har nemlig også en funktion der måler din hjerterytme. Både hjerterytmen når du er i hvile og når du er aktiv (f.eks. dyrker motion). Det giver et ekstra element af sundhedsviden, da hjerterytmen netop er en af de målepunkter man kan måle sin sundhed med. Jo lavere hjerterytme man har i hvile, jo mere sund er man.

Fitbit Surge – Det ultimative træningsarmbånd

fitbit surgeFitbit Surge er deres topmodel.. Både på pris og funktionaliteter. Den kan væsentligt mere end f.eks. Fitbit Flex og Charge. Den har f.eks. en rimelig stor skærm som kan vise meget mere information end andre modeller. Du kan ligeledes styre din musik (f.eks. når du er ude at løbe), læse sms’er, se hvem der ringer og ikke mindst har den GPS-funktion hvilket er rigtig smart til ens løberute. Det eneste negative vi har hørt om Surge-modellen er, at nogle synes den er lidt for stor. Men hvis man synes det er det jo godt der findes mange mindre modeller (se ovenover).

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *