Sådan finder du et billigt træningsarmbånd

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Find den billigste fitness tracker og træningsarmbåndFitness- og træningsarmbånd er kommet højt på ønskelisten hos rigtig mange. Og med det store fokus på at optimere ens liv og blive sundere, er det nu heller ikke så underligt. Modeller som Garmin Vivofit, Jawbone Up24Fitbit Flex og Nikes Fuelband er blandt de mest eftertragtede mærker, og det er ikke uden grund. For under 1000 kroner får man et ur eller armbånd, der konstant tracker dit aktivitetsniveau og hjælper dig, med at ændre på dine vaner. Det er naturligvis forskelligt, hvad man ønsker, men alle vil gerne have produkterne billigt. Derfor kan man blandt andet benytte sig af sider som denne (fitnesstracker.dk), hvor man lynhurtigt kan få et overblik over prisen hos de forskellige sælgere. Bare klik dig ind under den fitness tracker du er interesseret i og klik på tabben ‘Se priser’.

Hvis vi tager Fitbit Flex som eksempel på besparelserne, så kan man se en prisforskel fra 581 kr. og helt op til 1.025 kroner. Man vil naturligvis altid prøve at finde de billigste, men på denne måde er man sikker på, at det man finder rent faktisk er billigst. Man skal naturligvis lige kigge efter en ekstra gang, for nogle gange kan man bruge en rabatkode eller lignende og så et endnu bedre tilbud på Fitbit Flex’en som eksempel.

Dette gøres konkret ved at finde det billigste tilbud på fitnessarmbåndet på vores side, og derefter Google efter den relevante webshop og tilføje ordet ‘rabatkode’ – f.eks. søge på coolshop rabatkode. Her kan man nogle gange finde rabatkoder der giver f.eks. 5-10 % rabat eller gratis fragt, og dermed skærer 50-100 kroner yderligere af prisen. Så bliver armbåndet pludselig en billig investering, hvis man vil forbedre sit aktivitets niveau. Den billigste pris for Fitbit’en blev fundet hos Dustin, hvor man betaler 659 kr. og får gratis levering for Fitbit Flex. Det er en deal der vil noget.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *