Skal man starte vejen mod et sundere liv med et træningsarmbånd?

Simon Blog Leave a Comment

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Track dit kalorieindtag med Fitbit FlexVi er gået ind i en ny æra. En æra hvor næsten alle vil tage vare på sig selv og prøve at leve sundere. Derfor har flere virksomheder set en mulighed for at innovere, og skabe nye ting på områder, hvor der før, kun har været menneskelig selvstændig tænkning. Med produkter som Garmin Vivofit, Nike Fuelband, Jawbone UP24 og Fitbit Flex, er tendensen gjort klar. Vi vil have produkter, som mere eller mindre, kan analysere vores dag, helt ned til hvor godt vi sover. Udover at vurdere ens søvn, kan disse armbånd måle vores aktivitetsniveau, skridt, kalorieforbrænding og meget, meget mere.

Aktivt familieliv med Garmin VivofitFitness og at leve sundt, har hidtil krævet, at man kan stå til ansvar overfor sig selv. Men det er svært. Det er svært at vide med sig selv, hvornår man har gået nok skridt på en dag. Om man har fået søvn nok i den sidste uges tid, og om man kan tillade sig at tage et ekstra stykke kage. Den mani som kan opstå, når man går så meget i detaljer med sit eget liv, kan være decideret skadelig for livskvaliteten. Derfor kan træningsarmbånd som disse gøre processen væsentligt nemmere. Man skal ikke gå og vurdere sine valg, for man står kun til ansvar for mobilen, hvis man vil. Den skal ses som et stykke værktøj, frem for en løsning på problemet, og den skal bruges med omhu.
Træningarmbånd som disse har mange forskellige funktioner som gør dem unikke, men i sidste ende er de blot til for at hjælpe folk, som gerne vil have en sundere livsstil, men har problemer med at få den startet. For andre er armbåndet måske blot en gadget, som de synes, der er sjov at lege med, så man måske samtidig kan minde sig selv om, at nu er det tid til at komme ud af fjerene og ud på træningsbanen.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *